Trots, dat is het woord dat overheerst. En dankbaarheid. Niet één maar twee Brugge kazen vielen immers in de prijzen op de internationale Nantwich Cheese Awards, door kenners beschouwd als de grootste en beste kaas 'Awards' ter wereld.
Met de bronzen medaille voor onze Brugge Dentelle, een romig, smeltzacht witschimmel kaasje, waren we al heel blij. Maar toen de Brugge Prestige, gemaakt van verse meimelk en 15 maanden gerijpt op houten planken, de gouden plak kreeg, waren we helemaal door het dolle heen!
De internationale jury kon het volle karakter van de Brugge Prestige en de romige smeuïgheid van Brugge Dentelle bijzonder goed smaken.
Deze internationale erkenning van de smaak en kwaliteit van onze Brugge kazen is voor ons echt een pluim op onze hoed. Vooral als je bedenkt dat voor deze editie van de Nantwich Cheese Awards maar liefst 4.611 verschillende inzendingen van 274 verschillende zuivelproducenten uit de hele wereld werden beoordeeld!
Deze awards motiveren ons om verder dag in, dag uit, te blijven streven naar kwaliteit.
Voor meer informatie over de Nantwich Cheese Awards, surf naar http://www.internationalcheeseawards.co.uk/.