Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Italiaanse boterham met Brugge Oud
Level
1 pers.
25 min
2 sneden speltbrood
2 tl pesto
1 el pijnboompitten
1 snede Brugge Oud
1/4 tomaat
2 halfgedroogde tomaatjes
enkele blaadjes rucola
Toast de sneden speltbrood in de broodrooster.
Besmeer 1 boterham met de pesto. Strooi er de pijnboompitten over. Beleg met Brugge Oud.
Snijd de tomaat in schijfjes en schik op de kaas. Leg daarop enkele blaadjes rucola.
Hak de zongedroogde tomaten en strooi over de rucola. Dek af met de overgebleven snede brood.
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Voorgerecht
Salade van lentegroentjes en Brugge Jong
45 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Visfilet met Brugge Jong en Brugge Oud
4 pers.
Aperitief
Blackberry Gin Fizz met Brugge Jong
10 min
1 pers.
Dessert
Amandeltaart met Brugge Jong
60 min
4 pers.
Aperitief
Mango Mocktail met Brugge Jong
5 min
1 pers.
Hoofdgerecht
Mexicaanse lasagne met Brugge Jong
60 min
4 pers.